Opnieuw instellen van het HomeWizard wachtwoord

Tijdens de configuratie van de HomeWizard, heeft u ooit een wachtwoord ingesteld. Het kan zijn dat de app hierom vraagt, bij het opnieuw inloggen. Als u dit wachtwoord bent vergeten of om een andere reden wilt wijzigen, is de makkelijkste manier om de configuration tool te downloaden en deze opnieuw te doorlopen. U kunt dan een nieuw wachtwoord opgeven. Overige instellingen zoals sensors en opgeslagen data blijven hierbij behouden.