De HomeWizard app vraagt om mijn wachtwoord, maar deze weet ik niet meer

Tijdens de eerste configuratie van de HomeWizard, heeft u een wachtwoord opgegeven (in de config tool, of in de iOS app). Dit is het wachtwoord waar naar gevraagd wordt. Als u dit wachtwoord niet meer weet, is deze opnieuw in te stellen door de configuration tool (www.homewizard.nl/downloads) opnieuw te doorlopen. Het wachtwoord dat u hier opgeeft, overschrijft het huidige wachtwoord. Alle ingestelde sensors en sensor data blijven verder behouden.