De HomeWizard klaarmaken voor toegang via internet

Na de initiële configuratie maakt de app op basis van een ‘intern IP adres’ verbinding met de HomeWizard. Dit werkt alleen zolang u verbonden bent met uw eigen netwerk. Als u ook verbinding wilt maken wanneer u niet thuis bent, via internet of 3G (mobiel internet), kunt u gebruik maken van onze HomeWizard Online dienst.

HomeWizard Online

De HomeWizard is tegenwoordig nog eenvoudiger te bedienen. Met je HomeWizard account (www.homewizard.nl) kunt u nu automatisch gebruik maken van onze HomeWizard Online dienst. Hiermee is de HomeWizard altijd en overal via internet te bedienen.

HomeWizard koppelen aan uw HomeWizard Online account aanvragen.

U  kunt een verzoek indienen per email naar support@homewizard.nl om gebruik te maken van deze dienst. Het wordt binnen enkelen dagen geactiveerd.

HomeWizard Online instellen op de HomeWizard apps.

Op iOS en Android gaat u naar ‘Menu > Instellingen’ en zet u ‘Gebruik HomeWizard Online’ aan. Druk daarna op ‘Account’ en vul het emailadres en wachtwoord van je HomeWizard account in. Druk op login en selecteer de HomeWizard waarmee u verbinding wilt maken. Vanaf nu maakt de app altijd verbinding met uw HomeWizard, zowel thuis als buitenshuis!