Problemen bij het instellen van HomeWizard Online

Volg altijd de stappen uit het artikel 'Verbinding met HomeWizard Online instellen'.

De HomeWizard Online webpagina vindt geen HomeWizard in mijn lokale netwerk

• Controleer of er drie groene lampjes op de HomeWizard Online branden; zo niet, configureer de HomeWizard met de config tool.
  • Controleer dat het apparaat waarop u de HomeWizard Online webpagina opent, verbinding heeft met hetzelfde lokale netwerk als de HomeWizard.
  • Controleer de beveiligingsinstellingen van de router en stel vast dat 'Acces Point Isolation' of vergelijkbare beveiligingsinstellingen staan uitgeschakeld.
  • Als u een wifi netwerk heeft met meerdere Acces Points / Extenders, kan het zin hebben om met hetzelfde Acces Point verbinding te maken als de HomeWizard. Afhankelijk van de netwerkinstellingen, kan het netwerkverkeer op apparaten binnen het netwerk geblokeerd, of verkeerd gerouteerd worden, waardoor de HomeWizard niet direct bereikbaar is binnen het netwerk.
  • Het kan zijn dat een firewall in de router de verbinding tussen de HomeWizard en de server blokkeert. Schakel bij Sitecom routers bijvoorbeeld de optie 'Cloud Securiy' uit (onder 'Toolbox' in de routerconfiguratie). Een firewall programma op uw computer heeft geen invloed op de verbinding tussen de HomeWizard en de server.

Het wachtwoord dat ik invul op de HomeWizard Online pagina is niet correct.

Bij het toevoegen van de HomeWizard, wordt om het beveiligingsredenen het wachtwoord van het HomeWizard device gevraagd. Dit heeft u ooit ingesteld bij de initiële configuratie van de HomeWizard. Mocht u dit vergeten zijn, is het wachtwoord opnieuw in te stellen via de config tool.

De melding 'There is a problem with your HomeWizard' verschijnt.

Neem contact moet ons op.