Snapshots instellen

Met de introductie van snapshots is het mogelijk geworden om een IP camera aan een bepaalde sensor te koppelen. De camera maakt vervolgens een screenshot zodra de sensor geactiveerd wordt. Alleen Signalering apparaten kunnen snapshot maken. Zoals deurbel, bewegingsmelder, magneetcontact of rookmelder.

Snapshots instellen

Een snapshot is een eigenschap van een sensor. Met de onderstaande handeling kan je dit installeren; Vooraf moet de sensor deurbel als camera geïnstalleerd zijn.

1. Ga naar Menu'Menu'
  2. In het menu selecteerManage Devices'Beheer apparaten
  3. Druk opAdd device 'Wijzig' op de sensor (deurbel) waarvan je de snapshot wil ontvangen.
  4. Je bevind zicht in het wijziging scherm
    • Selecteer  'Nieuwe camera'.
      • Kies een camera om te koppelen aan de sensor. Kies voor 'Geen Camera' om een bestaande koppeling te verwijderen
      • Druk op 'Gereed' om terug te gaan
    • Druk '< Terug' om de wijziging te bewaren

Vanaf nu zal de camera altijd een snapshot nemen, als de sensor wordt geactiveerd.

Snapshots raadplegen

Het laatste snapshot is altijd zichtbaar op de statuspagina van de awareness sensor.

1. Ga naar Menu'Menu'
  2. In the Menu selecteer Manage Devices'Signalering'.
  • Selecteer de signalering sensor (doorbell) om het geschiedenis te bekijken.
  • Als een momentopname is gemaakt, kunt u dit zien door opManage Devices'Snapshot' te drukken.

Wilt u een melding (notificatie) op uw smartphone ontvangen als de sensor getriggert wordt? Dit kan ingesteld worden onder Taken. Als je op de  notificatie ontvangt van de geïnstalleerde sensor. Dan wordt de gemaakte momentopname direct weergegeven op de HomeWizard-app.