Meest recente firmware versie HomeWizard IP camera's

De laatste versie van de firmware voor HomeWizard IP camera's is hier te downloaden:

Cameratype: HWEYE01x (zwart en wit)

Let op: Gebruik dit bestand niet voor andere camera's!

Homewizard_11.37.2.52.zip

Update uitvoeren

Log vanuit een browser in op uw camera en ga naar 'Device management > Upgrade device firmware'. Zorg altijd dat u eerst de device firmware update en daarna pas de Web UI firmware.

• Kies eerst het bestand voor 'Device firmware' (dit is het .bin bestand in de map met 'System firmware') en klik op upload. Wacht tot de camera opnieuw op is gestart.
  • Selecteer daarna het bestand voor 'Upgrade Device Embedded Web UI' (dit is het .bin bestand in de map 'Web UI') en klik op upload. Wacht wederom totdat de camera opnieuw is opgestart.

De camera is nu voorzien van nieuwe firmware. Alle instellingen (wifi netwerk, poortnummer, etc.) blijven bij een firmware update behouden.