Thinking cleaner installeren op de HomeWizard.

Om de Thinking cleaner te kunnen toevoegen aan de HomeWizard. Moet de Thinking Cleaner eerst worden geconfigureerd. Download Thinking Cleaner app downloaden uit de store. Vervolgens de wizard doorlopen die de Thinking Cleaner configureert. Nadat dat dit klaar is kan je met de Thinking Cleaner app de Roomba besturen. Nu is het tijd om ook het zojuist geïnstalleerde apparaat ook toe te voegen aan de HomeWizard. Hierbij de instructies

1. Open de HomeWizard-app en klik opMenu'Menu'.
  2. In het menu druk dan op   'Beheer apparaten
  3. Druk vervolgens rechtsboven op Add device'Apparaat toevoegen'
  4. Druk op Energy'Schakelaars & lampen'
  5. Druk vervolgens opEnergy'Thinking Cleaner'
    • Geef een gewenste  'Naam' en druk vervolgens op  'Gereed'.
    • Tik op  Pair'Zoek Apparaat' om Automatische naar het apparaat te zoeken.
      • Of voer het opgegeven  IPadres in.
    • Druk op , 'Bewaar' om de instellingen te bewaren

Vanaf nu is de Roomba te bedienen vanaf de HomeWizard