Veiligheid Invited Smart Lock

De Invited Smart Lock is door SKG gekeurd en veilig bevonden.

Er wordt een 2-sterren SKG cylinder meegeleverd met het slot. Hiermee voldoet Invited ook aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De draadloze signalen tussen de afstandsbediening en het slot worden gecodeerd verstuurd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 128 bits AES encryptie. Elke keer dat er een signaal verstuurd wordt, is deze random vernieuwd. Dit maakt het 'afluisteren' van signalen zinloos.

Gebruik met HomeWizard

De communicatie tussen de HomeWizard en het Smart Lock is op dezelfde manier versleuteld (128 bits AES encryptie).

Via de HomeWizard app kan het slot ook via internet bediend worden.

Zorg hiervoor altijd dat je verbinding maakt via je HomeWizard Online account. Hiermee is de verbinding van en naar je smartphone versleuteld via 'SSL' (https). Dit is dezelfde beveiliging die gebruikt wordt bij online bankieren.