Invited verbinden met HomeWizard (of extra sleutel)

De procedure voor het toevoegen van een sleutel is hetzelfe als het toevoegen van het slot aan de HomeWizard app. Let op dat je voor het toevoegen van extra sleutels altijd de ‘master key’ gebruikt. Deze wordt per slot 1 keer meegeleverd en is te herkennen aan de blauwe knop.

Voor het toevoegen van een sleutel:

Er zitten twee kleine schakelaars onderop het slot. Zet nummer 1 op 'on'.

Zet het slot met de master key (blauwe knop) in 'pairing mode':

druk 1x 'lang' (2 seconden), laat los en druk nog 1 keer kort. Het lampje op het slot gaat nu knipperen.

Neem de afstandsbediening die je wilt toevoegen en druk 1 keer kort op de (zwarte) knop.

Toevoegen van het slot aan de HomeWizard:

Zet schakelaar 1 onderop het slot 'on'.

Ga in de HomeWizard app alvast naar 'nieuwe sensor' en selecteer 'Invited'. Geef een naam op.

Zet het slot met de master key (blauwe knop) in 'pairing mode':

druk 1x 'lang' (2 seconden), laat los en druk nog 1 keer kort. Het lampje op het slot gaat nu knipperen.

Druk nu in de  HomeWizard app op 'Pair Invited'.