HomeWizard Firmware

HomeWizard is continu bezig met het toevoegen van nieuwe features en het toepassen van verbeteringen en brengt regelmatig nieuwe versies van de HomeWizard firmware uit. Het kan voorkomen dat wanneer je net een nieuwe HomeWizard hebt aangeschaft dat deze nog niet de allerlaatste versie heeft en dat je daarom een melding in de app krijgt.  Dit is niet iets om je zorgen over te maken. Zodra de HomeWizard verbinding heeft gemaakt met het internet zal deze automatisch de meest recente versie gaan downloaden. Dit proces kan enkele minuten (tot in extreme gevallen 2 uur) duren. Zodra de update gedownload is dien je deze via de app te installeren.

Tip: Je kunt zien dat de HomeWizard bezig is met het downloaden doordat het 'WIFI' lampje erg snelt knippert. Zodra het knipperen is gestopt kun je de app opnieuw openen en als alles goed is gegaan krijg je een melding dat je de update kunt installeren.

Mocht dit proces binnen een kwartier nog niet gestart zijn of mocht je de HomeWizard direct willen gebruiken dan is er nog de mogelijkheid om de meest recente versie handmatig te installeren via een PC of Mac.

Handmatige Update

• Koppel je HomeWizard met behulp van de meegeleverde mini usb kabel aan je PC of Mac.
  • Download de tool voor jouw systeem:

Windows Download Apple Macintosh download

• Open de tool.
  • De tool zoekt nu automatisch naar de aangesloten HomeWizard en installeert eventueel benodigde drivers.
  • Druk op de 'Update Firmware' knop.
  • De tool zal nu de HomeWizard bijwerken naar de meest recente versie. Dit kan enkele minuten duren.
  • Als het updaten gelukt is kan je de HomeWizard ontkoppelen waarnaar je deze weer als normaal kan gebruiken.

Bij gebruik van een handmatige of automatische firmware blijven persoonsgegevens gewoon behouden.