HomeWizard Configuratie tool is een applicatie waarmee je de HomeWizard configureert aan uw draadloze router zodat de HomeWizard een onderdeel wordt van uw thuisnetwerk. De configuratie is eenvoudig te doen, vooral omdat het programma meertalige ondersteuning heeft. Met slecht een paar onderstaande stappen wordt deze geconfigureerd via de koppeling van een mini USB-kabel doormiddel van uw computer of laptop gerealiseerd.
  • Account gegevens invoeren.
  • Tijdzone configuratie
  • Draadloos netwerk zoeken en configuratie
  • Netwerk configuratie

HomeWizard Configuratie tool voor Windows

De HomeWizard configuratie tool voor gebruik voor een Windows computer of laptop. Let op: Uw antivirussoftware moeten toestaan dat u softwares downloadt. Dit is per anti-virus programma afhankelijk hoe je het tijdelijk kan accepteren.

Opslag: 2,6 MB
Bestandtype: hwconfig.exe
Versie: 1.0

De gecomprimeerde (zip) versie van de 'HomeWizard configuratie tool' (2,4MB) voor Windows kunt u HIER downloaden.

HomeWizard Configuratie Tool voor Apple OSX

De HomeWizard configuratie tool voor gebruik voor een Mac, Mac Mini of iMac. Let op; bij OS X Mountain, Leon, El Capitan en nieuwer, lees HIER dit stuk over gatekeeper.

Opslag: 54,7 MB
Bestandtype: hwconfig.dmg
Versie: 1.0

Homewizard Configuratie Tool voor Linux

De HomeWizard Configuratie tool voor gebruik voor Linix.

Opslag: 2,5 MB
Bestandtype: hwconfigjar.zip
Versie: 1.0

De talen die deze tool ondersteund worden zijn Nederlands, Engels, Duits of Frans. De minimale systeemeis voor het openen van deze tool is JAVA 8.