HomeWizard configuratie

HomeWizard HD/IP-camera tool

IP camera Tool is een hulp applicatie waarmee je de IP-adres van de (HomeWizard) IP-camera automatische kan vinden wanneer u de camera reeds geconfigureerd is aan het thuis netwerk.

Geschikt voor :

• HomeWizard HD indoor IP camera C723IP
  • Homewizard HD indoor pan/tilt IP camera C724IP
  • HomeWizard HD outdoor IP camera C923IP
  • HomeWizard HD outdoor IP Dome camera C924IP

Deze tool is mogelijke ook geschikt voor overige IP camera zoals Foscam die wij ook ondersteunen.

IP camera tool voor Windows

De IP camera voor gebruik voor een Windows computer of laptop. Let op: Uw antivirussoftware moeten toestaan dat u softwares downloadt. Dit is per anti-virus programma afhankelijk hoe je het tijdelijk kan accepteren.

Totale groote: 3,2 MB
Bestandtype: IP cameratool.exe
Versie: 1.0

De gecomprimeerde (zip) versie van de 'IP camera tool' (2,9MB) voor Windows kunt u HIER downloaden.

IP camera tool voor Apple OSX

De HomeWizard configuratie tool voor gebruik voor een Mac, Mac Mini of iMac. Let op; bij OS X Mountain, Leon, El Capitan en nieuwer, lees HIER dit stuk over gatekeeper.

Totale groote: 506 KB
Bestandtype: IP cameratool.dmg
Versie: 1.0