Taken op basis van tijd trigger.

Een tijd trigger voert een actie uit op een bepaald tijdstip. Als voorwaarden kunnen dagen en presets gebruikt worden. Tijd triggers vervangen wat voorheen 'timers' waren. Enkele voorbeelden van taken op basis van een tijd trigger::

• Elke dag moet om 07.00 uur de verlichting in de keuken aan.
  • Tien minuten na zonsopgang mag de verlichting in de woonkamer uit.
  • Op doordeweekse dagen moet om 22.00 het Invited Smart Lock naar 'nachtstand'.
  • Als ik thuis ben, in het weekend, schakelt om 09.30 de HeatLink aan naar 22 graden en gaan de radiatorkranen in de woonkamer naar 22 graden.

Er zijn veel verschillende taken te bedenken met een relevante toepassing.

Voorbeeld

ALS het 15 minuten vóór zonsondergang is, en het is weekend, en ik ben thuis...
...DAN gaat de tuinverlichting aan.

Procedure

1. Ga naar  'Menu' in de HomeWizard-app.
  2. In het menu druk dan op 'Taken
  3. Rechtsboven aan druk dan op 'Taak toeveogen'
  4. Druk op'Tijd' om een bepaald tijdstip te kiezen
    • Je bent nu in het  'ALS'-scherm om Trigger & Condities te selecteren
      • Selecteer tijd  voor het  Trigger moment om een specifieke tijd te selecteren die u wilt. U kunt op op tijd, zonsopgang of zonsondergang gebruiken.
        • Selecteer voor dit voorbeeld 'Zonsondergang'. Druk op 'tijd' en selecteer 15 minuten, zodat de gewenste tijdstip wordt ingesteld als 15 minuten voor zonsondergang.
      • Stel de Condities in:

1. 'Dagen', u kunt Weekdagen, Weekends en / of Elke dag selecteren.

• Voor dit voorbeeld klik op 'Dagen' en vink 'Weekenden' aan.

2. 'Presets' u kunt Thuis, Afwezig, Slaap en / of Vakantie selecteren.

• Selecteer  voor dit voorbeeld de preset 'Thuis'.

• Wanneer Trigger & Condities goed zijn ingevuld. Het 'ALS'-scherm is geactiveerd.

• Druk op de rechterbovenhoek op 'DAN' -scherm om de acties te maken.
      • Bij Acties selecteer de gewenste condities.
        • Selecteer voor dit voorbeeld de tuinverlichting (schakelaar of overeenkomstige scène). Bij 'gedrag ' laat je de actie op 'aanzetten' en selecteer je geen automatische auto-off timer
    • Als de  'ALS'-scherm een de  'DAN'-scherm is geactiveerd, Kan de taak bewaarde worden.
    • Druk op 'bewaren' en controleer de nieuwe taak in het taakscherm.

Vanaf nu zal de tuinverlichting aan gaan, wanneer je in het weekend thuis bent en het 15 minuten voor zonsondergang is!