Wat zijn 'Presets' op de HomeWizard app?

Presets - je huis leeft met je mee.

Vrijwel alle schakelingen in huis die je wilt automatiseren, zijn gebaseerd op het gedrag van de gebruiker: ben je thuis, of weg, aan het slapen? Of langer op vakantie? Met presets zet je de HomeWizard in één van deze vier standen:

thuis, afwezig, slapen, of vakantie

Afhankelijk van de actieve preset, draait de HomeWizard in een 'schema' dat bepaalt wat er gebeurt in huis: welke notificaties en acties actief zijn, welke timers er lopen en welke apparaten er aan of uit moeten bij activatie.  Met enkele simpele bouwstenen ontstaat er zo een hele krachtige en veelzijdige manier om je huis te automatiseren.