Het instellen van notificaties houdt in dat u een melding (push-bericht) op uw telefoon of tablet krijgt wanneer een sensor bepaalde activiteit registreert. Notificaties kunnen ingesteld worden voor de awareness- en weersensoren. U kunt notificaties naar verschillende toestellen tegelijk laten sturen. Onderstaande stappen wordt uitleg gegeven hoe je notificatie op jouw toestel kan installeren.

Procedure

1. Ga naar 'Menu' in de HomeWizard-app.
  2. Klik vervolgens op  'Account'.
    • Klik op 'Registreer dit apparat' om het smartphone te registreren voor ontvangen van pushnotificaties
    • Er volgt een popup met de melding; : 'Succesvol geregistreerd voor push notificaties'
      • Vervolgens kan je bij "Alle Ontvangers" zien wat voor toestel notificatie kan ontvangen. Als de tekst blauwe wordt weergegeven, betekend dit dat het apparaat goed geregistreerd is.
  3.  Gefeliciteerd, jouw smartphone is nu klaar om push notificatie te ontvangen van de HomeWizard. Maak hiervoor voor een "taak" aan van welk specifieke gekoppelde awareness je push notificatie wil ontvangen.