Werkt Geofence incorrect op de HomeWizard?  Dan is het mogelijk om Geofence te resetten. Met de onderstaande handeling is dit mogelijk.

1. Open de HomeWizard -app
  2. Klik op Menu'Menu' linksboven op het startscherm.
  3. Het Menu wordt geopend, scroll naar beneden en klik op Account 'Account'
    • Druk op 'Geofence' om in het Geofence instellingen te gaan.
      • Geofence is alleen zichtbaar op moment als je geofence heb geactiveerd.
    • Om het te resetten druk op 'Reset Geofence gebruikers'

Geofence is gereset. Herstel alle HomeWizard-app gebruikers om de Geofence weer te activeren.