Koppel van de 868Mhz windmeter rechtstreeks op de HomeWizard HomeWizard.

Deze koppel procedure is geschikt voor de volgende windmeters
  • HomeWizard / Smartwares 868Mhz Windmeter

Hierbij de instructies hoe je het display kan koppelen aan de HomeWizard:

1. Open de batterijhouder van de windmeter door deze open te schroeven.
  2. Zorg ervoor dat u de kabel los is gekoppelen van de accupack (waarschijnlijk is deze al losgekoppeld). Dit zorgt er voor dat windmeter spanningsvrij is.
    1. Open de HomeWizard-app en open het Menu 'Menu'.
    2. In the Menu selecteer 'Beheer apparaten'.
    3. Druk rechtsboven op Add device'Apparaat toevoegen'.
    4. Druk opWeer 'Weer'
    5. Vervolgens op Windmeter'windmeter'
    6. klik vervolgens op '868Mhz : Smartwares'
      • Geef een naam aan de windmeter
      • Druk vervolgens op 'koppelen'.
        • U dient nu binnen 30 seconden de batterijenin de windmeter te plaatsen.
        • De HomeWizard herkent de windmeter en er verschijnt code.
      • Sla deze windmeter door op bewaar te druken.
  3. Na enkele minuten zullen de waardes ook zichtbaar zijn in de HomeWizard app.
  4. Sluit nu de kabel van de accu terug aan.
  5. Haal een eventueel beschermfolie van de zonnecel af.
  6. Monteer de windmeter op een verticaal oppervlak, met behulp van de montagematerialen.