Het aantal sensoren dat aan 1 HomeWizard kan worden toegevoegd, is (hoog) beperkt. In de praktijk vormt dit nauwelijks een belemmering. We werken eraan dit aantal nog verder uit te breiden. Momenteel kan worden toegevoegd:

• 55 Schakelaars / dimmers / zonweringontvangers
  • 15 scènes (20 schakelaars kunnen in 1 scène worden toegevoegd)
  • 20 Bewegingssensoren (totaal van bewegingsmelders + magnetische contacten + deurbellen + rookmelders + schemersensoren + waterdetector + afstandsbediening)
  • 10 IP-camera's
  • 5 Wattchers
  • 1 HeatLink
  • 1 EnergyLink
  • 10 Weersensoren (totaalnummer 433 en / of 868 MHz anemometer (s), regenmeter (s), thermometer (s) en display.

• Totaal aantal taken: 70