Welke producten zijn er allemaal compatible met de HomeWizard?

De HomeWizard ondersteunt producten van verschillende fabrikanten, waaronder Smartwares, KlikAanKlikUit, Foscam, Somfy (RTS), TFA, Cresta en anderen. Hieronder staat en volledige lijst, zo compleet mogelijk met typenummers.Het is niet zo dat de HomeWizard met élk willekeurig draadloos apparaat werkt. Naast de draadloze technologie (433Mhz, 868Mhz of WiFi), moet er in de HomeWizard voor elk aan te sturen product ook een zogenaamd 'protocol' worden ingebouwd. Dit is alleen gebeurd voor de onderstaande producten.

Schakelaars, sensoren en verlichting

• KlikAanKlikUit / CoCo (volledige 433Mhz assortiment)
  • Smartwares
  • DI-O (Chacon)
  • Intertechno
  • HomeEasy (artikelen met -HW in het typenummer)
  • Philips Hue lampen (vereist een Hue bridge)

Weerstations

• 433Mhz weerstation
    • TFA  (Sinus, Nexus, Meteotime Duo)
    • Cresta  (WXR-710XL, WXR-810, WXR-815, WXR-815LM, PMT-980)
    • Irox  (PRO-EC, PRO-X2)
    • Ventus (W-831, W-928 Ultimate)
  • 868Mhz weerstation
    • Smartwares (868Mhz weerstation)

Energiemeters

• Wattcher
  • EnergyLink

Verwarming

• OpenTherm-compatible thermostaten & ketels via HomeWizard HeatLink

Zonwering

• HomeWizard eigen merk gordijnrails & rolgordijnen
  • Somfy RTS motoren
  • Brel motoren
  • Overige elektromotoren via KlikAanKlikUit ASUN-650 of ITL-1000

Rookmelders

• HomeWizard

IP-Camera’s

• HomeWizard
  • Smartwares (diverse modellen)
  • Foscam (diverse modellen)
  • Elro (diverse modellen)

Vragen over producten niet in bovenstaande lijst

Als een product niet wordt genoemd in bovenstaande lijst, is deze momenteel niet compatible met HomeWizard. Hoewel wij producten kunnen toevoegen, moet hier een specifiek protocol voor 'ontcijferd' en ingebouwd worden. Vanwege de complexiteit hiervan kunnen we dit niet voor ieder willekeurig product doen. In principe kunnen we niet aangeven of/wanneer een ander merk ondersteund zou worden. Via de nieuwsbrief houden we iedereen graag op de hoogte van nieuwe updates!