Bedien Philips Hue met HomeWizard

Hue pallet in HomeWizard app

Al je lampen vanuit 1 app

Met de toevoeging van Philips Hue aan het ondersteunde assortiment van HomeWizard, behoud je 1 krachtige app om alle verlichting in huis te bedienen.
Direct vanaf het homescherm kun je Hue aan of uit zetten, dimmen en voorzien van een van de 16 miljoen prachtige kleuren.

Timers, acties en scenes gebruiken

Uiteraard zijn de huidige functies van de HomeWizard ook toe te passen op al je Hue lampen. Zo kun je timers instellen wanneer de zon op of onder gaat. Met een 'actie' kun je de Hue aan schakelen op een bepaalde kleur als de thermometer een waarde overschrijft, of een bewegingsmelder iets detecteert.
Binnen een scene kun je meerdere Hue lampen (en eventueel normale lampen) combineren om je hele huis in een keer van de juiste sfeer te voorzien. Ook kun je nu fysieke wandschakelaars gebruiken om de hele scene aan te zetten, waarbij Hue ook direct de juiste kleur aanneemt.

Simpel toevoegen en synchroniseren

Alle Hue lampen zijn in 1 keer toe te voegen, door te synchroniseren met de Hue Bridge.
Binnen de app kun je daarna de naam en instellingen per lamp wijzigen.

Submit Feed