Als de EnergyLink is verbonden met uw slimme meter en/ofkWh meter(s) voor zonnepanelen of andere toepassingen, kunt u deze toevoegen aan de HomeWizard app.

Voordat u begint stop het snoer van de meegeleverde adapter in de stroom-ingang (mini-USB) van de EnergyLink. Sluit de P1-Kabel in de P1-poort van de EnergieLink

Stop  adapter nog niet in het stopcontact (!).

Stop de P1-kabel nog niet in het stopcontact (!).

1. Open de HomeWizard-app en open het Menu 'Menu'.
  2. In de Menu selecteer 'Beheer apparaten'.
  3. Druk rechtsboven op Add device'Apparaat toevoegen'.
  4. Druk opWeer 'Energie'
  5. Vervolgens op Windmeter'EnergieLink' ( Er kan maar 1 EnergieLink per HomeWizard gekoppeld worden )
    • Geef indien van toepassing de C-waarden op van de kWh.

• meter(s) die op de S1 en/of S2 poort staan aangesloten, kunt deze selecteren uit een lijst. Als er niks is aangesloten op de S-poort selecteert u ‘Nothing’.

• Druk op 'Koppel EnergieLink
      • Om dit te doen moet u de P1- kabel van de slimmen meter aansluiten in de EnergieLink  nadat u op ' Koppelen EnergieLink heeft gedrukt'
        • Verschijnt er geen 5-cijferige code, sluit dan ook nog de stekker van de EnergieLink in het stop contact. Zodat de P1-kabel aangesloten is samen met de meegeleverde adapter.
    • De EnergyLink wordt nu ‘gepaard’ met uw HomeWizard en er verschijnt een 5-cijferige code.
  6. Gefeliciteerd, u kunt de EnergyLink nu gebruiken vanuit de HomeWizard app!

Afhankelijk van de slimmen meter , kan het nog even duren voordat er informatie weergegeven wordt op de EnergieLink.