Als de EnergyLink  is verbonden met uw slimme meter maar de  kWh meter(s) voor zonnepanelen of andere toepassingen nog niet. Dan kan je deze als nog aanpassen op de HomeWizard-app aanpassen. Voordat je begint met het toevlogen van een kWm-meter op de EnergieLink. Controleer het volgende;

• Controleer of de polariteit van S-poort connector klopt

Van uitgaande dat de EnergieLink al geïnstalleerd is, kan je de onderstaande procedure gebruiken om een kWh meter te koppelen aan de HomeWizard-app.

1. Open de HomeWizard-app
  2. Druk rechtsboven op het Menu 'Menu'.
  3. In de Menu selecteer 'Beheer apparaten'.
  4. Druk opWeer bij de EnergieLink  om de EnergieLink te wijzigen.
    • Je bent nu in het wijzigen scherm van de EnergieLink.

• Selecteer de desbetreffende S-poort ( S1 poort/ S2 poort ) waarop je de kWh-meter of andere toepassing heb aangesloten .

• Druk op 'Type' een maak een keuze; Deze keuze is Zon opbrengst, Fiets, Auto , Overige apparaat, Water, Niets

• Druk op 'C-waarde'

• Voor de C-waarde handmatig in of maak gebruik van de lijst.

• Druk op de C-waarde als de waarde is opgegeven.

• Als de Type en C waarde goed is opgegeven druk dan op '< Terug '
    • Druk op Menu Menu om terug te keren naar het hoofdscherm.
  5. Gefeliciteerd, u kunt de kWm meter die gekoppeld is aan de EnergieLink nu ook gekoppeld aan de HomeWizard app!