Hou er wel rekening mee, dat het mogelijk niet gekoppeld krijgt vanwege de afstand te groot is tussen de HomeWizard en deze (buiten) bewegingsmelder.

Hierbij de instructies hoe je de bewegingsmelder kan koppelen aan de HomeWizard.

De bewegingsmelder aanmelden bij een HomeWizard.
1. Controleer eerst of de LEARN schakelaar op DEL staat en ga in het zicht van de HomeWizard staan. Hierdoor sluit je de afstand issue uit. Controller of uw niet bij een andere zender staat die ook een vergelijkbare code kan geven aan de HomeWizard. Denk hierbij aan een deur met een magneetschakelaar die open staat, deurbel die tegelijkertijd wordt ingedrukt, ect. Open vervolgende de HomeWizard-App om het activeren van de “leer code” op de HomeWizard.
2. Ga vervolgens naar " MENU " en daarna naar "+ Apparaat toevoegen"
3. Bij categorieën selecteer "Signalering" en dan "Bewegingssensor"
4. Geef een gewenste naam op de bewegingssensor en klik daarna op code.
5. Volgen de onderstaande stappen binnen 15 seconden om de code te leren op de HomeWizard.
- Druk op de HomeWizard-app leer op HomeWizard-app
- Als de zoekmode van de HomeWizard actief is, schuift u de LEARN schakelaar naar SET.
- Beweeg met de hand voor de beweging sensor.
6. Er wordt een code verstuurd van de bewegingsmelder naar de HomeWizard toe. Er verschijnt een 10 cijferige code ( of meer ) op de HomeWizard-app en vervolgens kan je de conditie bewaren

Wij vertrouwen erop u voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp dan horen wij dit graag in reactie op dit bericht. In afwachting van uw bevindingen.