Zodra de Smartwares camera geïnstalleerd is op uw thuisnetwerk via de app. Kunt u de camera ook toevoegen op de HomeWizard. Hou er rekening mee dat de camera alleen toegevoegd kan worden via een Smartphone of Tablet*. Er zijn geen mogelijkheid om de Smartwares camera toe te voegen op de HomeWizard via de webinterface (HTML5) - app.homewizard.nl). In de HomeWizard-app kan je alleen de camera beelden bekijken. Om aanpassingen te doen op deze camera zoals bewegen van de camera. Kunt u op het beeld klikken op de HomeWizard-app Je wordt verwezen naar de camera-app om daar u aanpassingen te kunnen doen. Hierbij de stappen hoe je de camera kan toevoegen aan de app.

1. Open de ‘HomeWizard-App
  2. In het 'Menu naar beheer apparaten
  3. Klik rechtsboven op'apparaat toevoegen'
  4. Klik op Signalering
  5. Vervolgens klik op 'Camera'
    • Geef bij  ‘Naam’ de gewenste naam van de camera.
    • Bij ‘Merk’ klik je op ‘HomeWizard/Smartwares’ Selecteer dan op Easy Online camera.
      • Bij verbinding gegevens voer de camera ID in. ( 15XXXX.cameras.smartwares.eu )
        • Dus geen username
      • Als laatste geeft dan de wachtwoord van de camera op.
    • Bewaar de conditie en je kan via de HomeWizard-app de camera beelden bekijken.

* iOS of Andriod besturing programma