Koppelen van de windmeter

A1. Koppel de windmeter rechtstreeks aan het display

1. Open de batterijhouder van de windmeter door deze open te schroeven.
  2. Controleer dat de kabel los is gekoppeld van de accupack (waarschijnlijk is deze al losgekoppeld). Dit zorgt er voor dat windmeter spanningsvrij is.
  3. Druk op de 'Link' knop op het display. Achter de link knop gaat er een groene LED indicator knipperen.
  4. Plaats de 2 x "AA" 1.5V batterijen in de batterijhouder in de windmeter (binnen 30 seconden).
  5. Het LED indicator brand continu om te bevestigen dat het koppelen geslaagd is.
  6. Sluit nu de kabel van de accu terug aan.
  7. Haal een eventueel beschermfolie van de zonnecel af.
  8. Monteer de windmeter op een verticaal oppervlak, met behulp van de montage materialen.

Het kan maximaal 10 minuten duren voordat er data getoond wordt op het display. Probeer in deze periode niet om de windmeter opnieuw te koppelen.

• Doordat de windmeter nu gekoppeld is aan het display heb je de mogelijkheid het display te koppen aan de HomeWizard. De waardes van de windmeter zijn dan zichtbaar op de HomeWizard en ook op het display.

A2. Koppel vervolgens het display aan de HomeWizard

Als alle gewenste weersensoren gekoppeld zijn aan het display, kan het display gekoppeld worden aan de HomeWizard.

LET OP: Er moet eerst zichtbare data op het display staan voordat je het display kan koppelen aan de HomeWizard.

1. Open de HomeWizard-applicatie via uw smartphone en/of tablet en open het MENU.
  2. Ga naar “Apparaten’> Aparaat toevoegen > Weer en selecteer dan Weerstation.
  3. Druk op 'Link' knop van het display. Achter de link knop zal de groene LED indicator knipperen.
  4. Klik in de geopende HomeWizard-app " Koppel weerstation" (binnen 30 seconden van de vorige stap)
  5. De HomeWizard herkent het display en de daaraan gekoppelde sensoren. Vink deze aan om de waarden ook zichtbaar te maken in de HomeWizard app en druk op opslaan.

B. Koppel de windmeter rechtstreeks aan de HomeWizard

1. Open de batterijhouder van de windmeter door deze open te schroeven.
  2. Zorg ervoor dat u de kabel los is gekoppelen van de accupack (waarschijnlijk is deze al losgekoppeld)Dit zorgt er voor dat windmeter spanningsvrij is.
  3. Open de HomeWizard applicatie op uw smartphone of tablet en open het MENU.
  4. Ga naar “ + Nieuwe Sensor’ en scroll naar beneden en klik op ’windmeter’. Selecteer bij type: '868Hz Smartwares’.
  5. Geef een naam aan de windmeter en druk vervolgens op koppelen.
  6. U dient nu binnen 30 seconden de batterijenin de windmeter te plaatsen.
  7. De HomeWizard herkent de windmeter en er verschijnt code. Sla deze sensur op en na enkele minuten zullen de waardes ook zichtbaar zijn in de HomeWizard app.
  8. Sluit nu de kabel van de accu terug aan.
  9. Haal een eventueel beschermfolie van de zonnecel af.
  10. Monteer de windmeter op een verticaal oppervlak, met behulp van de montagematerialen.
  • Doordat de windmeter NIET is gekoppeld is aan het display maar rechtstreeks aan de HomeWizard, zijn de waardes van de windmeter alleen op de HomeWizard.