Hoe kalibreer ik de HomeWizard / Smartwares windmeter?

De windrichting is in de fabriek eenmalig gecalibreerd. Wanneer je merkt dat de weergegeven windrichting in de app niet klopt, is het mogelijk om de windrichting opnieuw in te stellen met de volgende procedure:

1. De windmeter moet voorzien zijn van stroom, zorg dat de batterijen en accupack aangesloten zijn.
  2. Richt de windvaan naar het noorden. Gebruik een kompas of kaart indien nodig.
  3. Gebruik een smalle pin (bijvoorbeeld verbogen paperclip)  om de "SET" -toets in te drukken, terwijl de windvaan naar het noorden richt.

De windrichting is nu opnieuw gecalibreerd.