Koppelen van de Thermo-hygrometer op het display en / of HomeWizard

A1. Koppel de thermo-hygrometer rechtstreeks aan het display

1. Open de batterijhouder van de thermo-hygrometer door deze open te schroeven.
  2. Haalt de batterijen er uit. Dit zorgt er voor dat thermo-hygrometer spanningsvrij is.
  3. Druk op de 'Link' knop op het display. Achter de link knop gaat er een groene LED indicator knipperen.
  4. Plaats de 2 x "AA" 1.5V batterijen in de batterijhouder in de thermo-hygrometer (binnen 30 seconden).
  5. Het LED indicator brand continu om te bevestigen dat het koppelen geslaagd is.
  6. Monteer de thermo-hygrometer op een gewenste oppervlak.

Het kan maximaal 10 minuten duren voordat er data getoond wordt op het display. Probeer in deze periode niet om de windmeter opnieuw te koppelen.

• Doordat de thermo-hygrometer nu gekoppeld is aan het display heb je de mogelijkheid het display te koppen aan de HomeWizard. De waardes van de thermo-hygrometer zijn dan zichtbaar op de HomeWizard en ook op het display.

A2. Koppel vervolgens het display aan de HomeWizard.

Als alle gewenste weersensoren gekoppeld zijn aan het display, kan het display gekoppeld worden aan de HomeWizard.

LET OP: Er moet eerst zichtbare data op het display staan voordat je het display gaat koppelen aan de HomeWizard.

1. Open de HomeWizard-applicatie via uw smartphone en/of tablet en open het MENU.
  2. Ga naar “Apparaten’> Aparaat toevoegen > Weer en selecteer dan Weerstation.
  3. Druk op 'Link' knop van het display. Achter de link knop zal de groene LED indicator knipperen.
  4. Klik in de geopende HomeWizard-app " Koppel weerstation" (binnen 30 seconden van de vorige stap)
  5. De HomeWizard herkent het display en de daaraan gekoppelde sensoren. Vink deze aan om de waarden ook zichtbaar te maken in de HomeWizard app en druk op opslaan.
  • Doordat de thermo-hygrometer nu gekoppeld is aan het display heb je de mogelijkheid het display te koppen aan de HomeWizard. De waardes van de thermo-hygrometer zijn dan zichtbaar op de HomeWizard en ook op het display.

B. Koppel de thermo-hygrometer rechtstreeks aan de HomeWizard

1. Open de batterijhouder van de thermo-hygrometer door deze open te schroeven.
  2. Haalt de batterijen er uit. Dit zorgt er voor dat thermo-hygrometer spanningsvrij is..
  3. Open de HomeWizard applicatie op uw smartphone of tablet en open het MENU.
  4. Ga naar “ + Nieuwe Sensor’ en scroll naar beneden en klik op ’thermo-hygrometer’. Selecteer bij type: '868Hz Smartwares’.
  5. Geef een naam aan de thermo-hygrometer en druk vervolgens op koppelen.
  6. U dient nu binnen 30 seconden de batterijenin de thermo-hygrometer te plaatsen.
  7. De HomeWizard herkent de thermo-hygrometer en er verschijnt code. Sla deze sensor op en na enkele minuten zullen de waardes ook zichtbaar zijn in de HomeWizard app.
  8. Monteer de thermo-hygrometer op een gewenste oppervlak.
  • Doordat de thermo-hygrometer NIET is gekoppeld is aan het display maar rechtstreeks aan de HomeWizard, zijn de waardes van de thermo-hygrometer alleen op de HomeWizard zichtbaar.