Hoe koppel ik de rookmelder aan de HomeWizard ?

Met de onderstaande handelingen kunt u de Smartwares 868Mhz Connected rookmelder aan de HomeWizard koppelen.

1. Open de HomeWizard-app
  2. Selecteer op MENU
  3. In het menu naar 'beheer apparaten' en selecteer rechtboven het om 'appaaraat toevoegen' te selecteren.
  4. Bij categorieën klik dan ok Signalering
  5. Bij de volgende stap op Rookmelder
  6. Bij type sensor seleceteer 868Mhz
    • Naam : Voer een gewenste naam zoals bijvoorbeeld woonkamer en druk op gereed
    • Code : Je staat op het punt om de Rookmelder te koppelen. Zorg dat de rookmelder en de meegeleverde batterij bij de hand heeft. Plaats de batterij NIET in de rookmelder.
      1. Druk op Koppel met rookmelder
      2. Plaats daarna de batterijen binnen 10 seconden.

Gefeliciteerd, de rookmelder is gekoppeld aan de HomeWizard.

LET OP !: Deze handeling is enkel hoe je de SMARTWARE 868Mhz Connected rookmelder gekoppeld aan de HomeWizard. Vergeet niet om een Taak aan te maken om een notificatie te ontvangen.