Het komt voor in sommige gevallen voor dat de notificaties naar bepaalde iPhones of iPads niet meer goed doorkomen. Om dit te herstellen zijn de volgende handelingen nodig.

1. Verwijderen push notificatie gebruikers

• Ga via uw computer of laptop naar de 'web app':  http://app.homewizard.nl
  • Login in op uw HomeWizard door middel van HomeWizard-Online of Direct Connection.
  • Klik op "ACCOUNT" en klik vervolgens op "All Receivers
  • - Door middel van het × teken kan je alle Push Receivers verwijderen waarvan de Push Notificaties niet werken.
  • Verwijder alle Push Receivers die momenteel geen notificaties lijken te ontvangen. In de volgende stap worden deze opnieuw geactiveerd.

2. Heractiveer notificaties opnieuw op uw iPhone of iPad

• Open de HomeWizard app op uw iPad/iPhone
  • Ga vervolgens naar "MENU" en selecteer  "ACCOUNT"
  • Klik op "Registreer dit apparaat" om het toestel opnieuw te registreren.
  • Er volgt een popup met de melding : "Succesvol geregistreerd voor push notificaties".
  • Vervolgens kan je bij "Alle ontvangers" zien welke iPhone of iPad push notificatie ontvangt. Als de tekst blauw wordt weergegeven, betekent dit dat het apparaat goed geregistreerd is.
  • Herhaal dit proces als uw meerdere iPhone en/of iPads gebruikt

3. Controleer of notificaties aan staat voor de gewenste taak.

Nu de iPhone en/of iPad geregistreerd is voor notificaties, kun je controleren of de juiste (nieuwe) ontvanger aangevinkt staat bij de betreffende notificatie:

• Open de HomeWizard-app op uw iPad/iPhone
  • Ga vervolgens naar "MENU" en selecteer "TAKEN
  • Selecteer de gewenst 'Taak' om te controleren of de notificatie aanstaat voor het toestel die je wilt ontvangen. Zo niet, selecteer de ontvanger dan alsnog.

Meer algemene informatie over Notificaties bij instellen van een 'Taak' .