De HD camera's die gekoppeld zijn op de HomeWizard, zoals de Foscam FI9XXX serie kunnen de beelden niet live getoond worden op de 'web app' (app.homewizard.nl) via uw computer of laptop. Deze HD camera hebben een  speciale plugins nodig om beelden te kunnen tonen op een webbrowser zoals InternetExplore, Firefox, Crome, ect. Deze plugin hebben we niet verwerkt op de web-app omdat het vervolg weer complicatie levert bij gebruik van de HomeWizard-app op eventueel daarop gekoppelde Smartphone als Tablet.  ( iOS & Andriod ).
Als u de beelden wil bekijken van de camera via u computer of laptop. Dan zal kunnen doen via de normale manier om het  IP-adres van de camera benaderen en daarvoor aangewezen browser met de bijbehorende plugin.
Dus helaas zal de camera beelden niet werken via de computer en of laptop en alleen werkend bij gebruik van een android/iPhone -smartphone en/of android/iPad- tablet.