Hierbij de instructies hoe je de KlikAanKlikUit zonwering schakelaar ontvanger ASUN-650 in combinatie met de HomeWizard kan inleren.

A.    Volledige geheugen wissen van de "KlikAanKlikUit zonwering ontvanger ASUN-650" (ontvanger).

1. Druk (ca. 8 seconden) op de verbindknop totdat de led indicator gaat knipperen. De wismode zal 15 seconden actief zijn en de led indicator op de ontvanger zal snel knipperen
  2. Druk terwijl de wismode actief is nogmaals 1 seconde op de leerknop om te bevestigen dat u het geheugen volledig wilt wissen.
  3. De ontvanger knippert enkele seconden snel om te bevestigen dat het geheugen is gewist.

B.    HomeWizard (zender) aanmelden op de "KlikAanKlikUit zonwering ontvanger ASUN-650" (ontvanger)

1. Activeer de zoekmode door niet langer dan 1 seconde met een puntig voorwerp op de verbindingsknop naast de LED indicator te drukken.
  2. De LED indicator gaat gedurende 15 seconden knipperen. Uw ontvanger bevindt zich nu in de 'koppelmodus'.
    • Let op! : De LED indicator mag pas knipperen na het loslaten. Als de LED gaat knipperen tijdens indrukken dan wordt er niet gekoppeld.
  3. Stuur terwijl de zoekmode actief is een "Genegeerd nieuwe code" ( zie: C ) met de HomeWizard  om de desbetreffende zendcode in het geheugen van de ontvanger op te slaan.
  4. De LED-indicator zal enkele seconden snel knipperen zodra de code wordt ontvangen. Het product is nu klaar voor gebruik.
    • Het koppelen van de HomeWizard (zender) is op de "KlikAanKlikUit zonwering ontvanger ASUN-650" (ontvanger) geleerd.
    • De "KlikAanKlikUit zonwering ontvanger ASUN-650" heeft 6 geheugenadressen. U kunt dus maximaal 6 verschillende zendcodes aanmelden bij deze ontvanger. De eerst geheugenslot is nu geleerd op van uit de HomeWizard.

C.    Hoe ga ik naar "Genegeerd nieuwe code” in de HomeWizard app.

1. Open de 'HomeWizard'-app via u smartphone en/of tablet.
  2. Ga vervolgens in het 'MENU' naar 'beheer apparaten'
  3. Rechtsboven kunt u het plusje selecteren om een 'Apparaat toe te voegen'.
  4. Bij apparaat toevoegen ‘Zonweringen & gordijnen' en vervolgens op ‘Gordijn/zonwering ontvanger'
  5. Geef een naam aan de schakelaar en stel de gewenste code in.
  6. Bij code selecteer dan 'Genegeerd nieuwe code' tijdens de zoekmode wat hierboven is aangegeven. (B.2.)

Gefeliciteerd de HomeWizard is gekoppeld met de KlikAanKlikUit zonwering schakelaar ontvanger ASUN-650