Om een ideale dekking te bereiken, raden we aan om de HomeWizard zo centraal te plaatsen op de gekoppelde apparaten die u wilt bedienen.

Plaats de HomeWizard met veel ruimte

Vermijd metalen voorwerpen / transformatoren / of andere elektrische apparaten in de onmiddellijke nabijheid van de HomeWizard.

Op de volgende afbeelding ziet u de verspreiding van de radiogolven met gedecentraliseerde installatie.

De verspreiding is sterk beperkt door de bouwstructuur en de installatielocatie.

De volgende foto toont een samenstel in een centrale positie.

De verspreiding van het radiosignaal is veel beter dan met een gedecentraliseerde installatie.

Invloeden zoals muren, muren met metalen beugels, elektrische kabels en andere elektrische apparaten kunnen het bereik beïnvloeden.

Als radionetwerken binnen bereik zijn, kunnen ze ook het bereik beïnvloeden.

In de volgende afbeelding ziet u de verzwakking van het signaal door verschillende materialen, b.v. een betonnen muur kan de signaalkwaliteit met 80% verminderen: