Met de IP switch kun je externe IP apparaten, door middel van een URL koppelen aan de HomeWizard. Gezien de ongelofelijke veel mogelijkheden met deze IP apparaten combinatie HomeWizard IP switches kan het zijn dat deze schakelingen niet werkt.

Installeer met HomeWizard Online

Het komt vermoedelijk door de HomeWizard online encrypted protocol dat de gegevens van ip-schakeling niet volledig overneemt op de HomeWizard. Probeer opnieuw een IP-schakelaar te koppelen maar dan geen gebruik te maken van HomeWizard online. Het advies is het  ip-schakelaar te installeren op het met u computer of laptop die op het thuisnetwerk zit met de Webapp op app.homewizard.nl

Na inloggen op de webapp, selecteer direct verbinding. Nadat je direct verbonden bent met de HomeWizard, probeer opnieuw de gewenste ipschakelaar te maken. Doordat je nu geen gebruik maak van HomeWizard-online, is er ook geen encrypsie en zou de volledige inschakeling command rechtstreeks opgeslagen worden op de HomeWizard. Als het goed is zou de gehele code nu wel opgeslagen worden.

Na het opslaan blijft de gegeven behouden op de HomeWizard en kan je HomeWizard-app blijven gebruiken met de beveiligde HomeWizard-online verbinding.