Volg de volgende stappen op de de tijden op basis van zonsopkomst en zonsondergang correct werkt op de HomeWizard

De tijden op de HomeWizard wordt lokaal op de gateway zelf geregeld. De correcte tijd kan je doormiddel van de 'HomeWizard configuratie tool' configureren. Let op dat je gebruik maakt voor de correcte tijdzone tijdens deze installatie.

De HomeWizard weet de tijden van zonsopkomst en zonsondergang pas op moment als je de locatie is  toegewezen. Dit kan je installeren door gebruik te maken van 'Geofence' en of Sharedweather.

Controleer vervolgens de betreffende 'Taken op basis van tijd trigger' wel goed staat.