U kunt de Brel gordijnen toevoegen aan de HomeWizard. De code wordt op de vooraf geprogrammeerde afstandbediening geleerd.

1. Open de HomeWizard-app en ga vervolgens in het MENU naar Apparaten.
  2. Apparaat toevoegen (+) en druk vervolgens op “Zonwering & gordijnen” en dan op Curtain.
  3. Geef een gewenste naam.
  4. Druk daarna op “Code” en druk op “Leer code”. Druk binnen 15 seconden op de 'omhoog' knop van de afstandsbediening om de code te leren. De code verschijnt dan in beeld.
  5. Sla de sensor op. De gordijnrail kan nu ook bediend worden op uw smartphone en/of tablet.