Als u geen computer of laptop hebt, is er een andere manier om de HomeWizard te resetten. De netwerkinstellingen kunnen ook worden gereset vanuit de HomeWizard en opnieuw vanuit de HomeWizard-app vanaf een iPhone of iPad. Deze procedure werkt niet met Android. (Android-versie 7 Nougat of hoger)

Hierbij de instructies

1. Druk een kort voorwerp (paperclip, punaise) eenmaal kort in het kleine gaatje naast de USB-connector.
  2. Wacht vervolgens vijf seconden en druk nogmaals kort op het gat. U zult nu alle drie de LED's een paar seconden rood zien oplichten.
  3. Hierna zal de HomeWizard opnieuw opstarten en zijn eigen wifi-netwerk uitzenden.
  4. Door deze actie gebruikt de HomeWizard zijn eigen WIFI-netwerk met de naam "HomeWizard" voor installatie.
  5. Verbind uw iPhone of iPad met dit WIFi-netwerk door naar "instellingen" op de iPhone te gaan en op "WiFi" te drukken.
  6. Er verschijnt nu een lijst met WiFi-netwerken.
  7. Selecteer het netwerk met de naam "HomeWizard" om hiermee verbinding te maken.
  8. Ga terug en zoek in het instellingenvenster HomeWizard.
  9. Schakel vervolgens 'Start in config mode' in
  10. Ga terug naar het startscherm (Homeknop) en start de HomeWizard-app, u ziet het welkomstscherm.
  11. Selecteer hier "configureren".
  12. Volg de drie stappen in de app om uw HomeWizard te configureren en te verbinden met uw eigen WiFi-netwerk.
  13. Gefeliciteerd, uw HomeWizard is opnieuw geconfigureerd!

Als u na deze procedure de HomeWizard na meerdere keren niet kunt configureren. We raden aan het HomeWizard Configuratietool te gebruiken