Via de HomeWizard Smartswitch kun je 433Mhz apparaten beschikbaar maken op de Link. De Smartswitch is een 433Mhz zender welke aangestuurd kan worden over Wi-Fi door de Link. In combinatie met Link kun je al je 433Mhz schakelaars/gordijnen binnen de Link app bedienen. Het bereik van de Smartswitch is 25 meter (afhankelijk van muren en  andere obstakels). Je kunt meerdere Smartswitch integreren met Link als je een groter gebied wilt voorzien van 433Mhz dekking.