De HomeWizard Gateway wordt niet langer ondersteund. Dit heeft tot gevolg dat we per 1 mei 2020 voor HomeWizard basisstation na 9 jaar de support beëindigen en geen nieuwe updates meer uit brengen. Wat dit voor jou betekent, leggen we in deze artikel uit;

De HomeWizard blijft online

De diensten waarmee je op afstand verbinding maakt met de HomeWizard blijven online. Je kan de HomeWizard gewoon blijven gebruiken ondanks dat we de ondersteuning van de HomeWizard beëindigen.

Geen updates meer

De HomeWizard gateway, Android, iOS en Web app worden niet meer bijgewerkt. De apps blijven beschikbaar in de App Store en Play Store zolang deze voldoen aan de eisen die Apple en Google stellen.

Hoe nu verder?

Zoals gezegd blijft de HomeWizard online. Het is mogelijk om 80% van je bestaande apparatuur mee te nemen naar de Link.

Ondanks dat de HomeWizard Link niet hetzelfde is als de HomeWizard, is het een waardig alternatief. De interface is gebruiksvriendelijker, de Link is sneller, en de meest gebruikte functies zoals taken, presets, en geofence zitten ook in de Link. Meer informatie over de stap naar Link vind je hieronder.

HomeWizard naar HomeWizard Link